23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' mızı coşkuyla kutladık.

Kütüphaneler Haftasında Neler Yaptık?

Kitap toplama kamp kampanyası başlattık.

Kitap kütüphane haftası ile ilgili videolar izledik.

Okulumuza yakın olan hüsniye bilen halk kütüphanesi ziyarette bulunduk.

Evde , ailemizle birlikte kitap okuduk, okuduklarımızı anlattık.

Mrt

21 - 26 Mart Orman Haftası Etkinliklerimiz.

#1fidanilegeleceğenefes

#tohumlarfidanafidanlarağacaağaçlarormanadönmeliyurdumda #ormanhaftası

Mrt

18 Mart 2015 Çanakkale Zaferi!

Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şehitlerimizi saygı ve minnetle andık.

Çanakkale GEÇİLMEZ!

Sınıfım Temiz, Okulum Temiz

Projesi ile her hafta en temiz Sınıfı seçiyoruz.

Farkındalık oluşturuyor, üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz.

Mrt

12 Mart 1921 İstiklal Marşı' mızın Kabulü, Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü. Biz bu özel günü  etkinlik dolu anlarla kutladık, Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla andık!

İstiklal Marşı' mızı en doğru ve güzel okuyan yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödül töreni ile ödüllerini verdik. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

1 - 7 Mart Deprem Haftası ile birlikte tüm öğrencilerimize, ülkemizin bir gerçeği olan deprem ile ilgili farkındalık eğitimleri verildi.

Deprem öncesi, deprem anı ve deprem sonrası yapılması gerekenler ile ilgili verilen eğitimler, izlenen deprem farkındalık videolarının ardından 7 Mart tarihinde deprem tatbikatı uyguladık.

Mrt

4 Mart Dünya Obezite Farkındalık Günü, kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

- Meyve Şenliği

- Diyetisyen Aslıhan UFAT, velilerimize ve öğrencilerimize söyleşi düzenledi.

- Tüm öğrencilerimizin boy kilo indeksi hesaplandı.

- Sağlıklı besleniyorum konulu Görsel etkinlikler yapıldı

-Her sabah ders öncesi egzersizler düzenlendi.

- Okulumda Sağlıklı Besleniyorum planlamaları yapıldı.

Mrt

Okulumuzda uyguladığımız " Sınıfım Temiz Projesi" ile öğrencilerimizden çevremi temiz tutuyorum farkındalığı oluşturuyoruz.

Bu hafta seçilen en temiz sınıflarımıza tebrik ederiz.

#okulumtemiz

#okulumtemizprojesi

#sınıfımtemiz

#sınıfımtemizokulumtemiz

Şbt

6 Şubat 2023, deprem şehitlerimiz adına 1dakika saygı duruşundayız. Unutmadık, yaralarımızı birlikte saracağız!

Şbt

6 Şubat 2023, yaşadığımız asrın felaketini unutmadık. Yaralarımızı birlikte sardık ve sarmaya devam edeceğiz.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Metin SEZER, eğitim öğretim yılımızın 2. dönemi açılışında bayrak törenimize katılıp öğrenci ve öğretmenlerimize  güzel bir eğitim öğretim yılı diledi.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. DÖNEM okula dönüş öncesinde Öğrenci ve öğretmenlerimize en temiz ve hijyen eğitim-öğretim ortamı hazırlamak

İçin salgın hastalık önlemleri ve genel Temizlik/Hijyen çalışmalarımızı tamamlamış bulunuyoruz.

HAYDİ ÇOCUKLAR OKULUNUZ SİZİ BEKLİYOR

#OkulumTemiz

#OkulunuzSiziBekliyor

Haz

BAŞARAN BAŞARIR️ Kaynaklarımızın israfının önlenmesi, ülke ekonomisine katkı sağlamak, çevremize ve doğamıza sürdürülebilir bir gelecek oluşturabilmek adına BAŞARAN İLKOKULU olarak her dönem olduğu gibi bu dönemde de geri dönüşüm ️ anlayışının bütün bireylerde kazandırılmasını temel amaçlarımızdan sayarak bütün Osmangazi ilçesine ve BURSA iline örnek olarak öğrencilerimiz velilerimiz ve bütün paydaşlarımız ile  birlikte “ ATIKLARIMIZI  ATMAYACAĞIZ , DÜNYAMIZI KORUYACAĞIZ “ parolası ile yola çıktık.

Okulumuzda  her hafta en fazla geri dönüşüme katkı sağlayan sınıflar seçilerek  haftanın sınıfları kupasını aldı. 1 hafta boyunca kupasını taşıyan sınıflarımız sonraki günlerde de ülke ekonomisine katkı sağlamak, doğamıza sürdürebilirlik bir gelecek oluşturmak bilinci ile geri dönüşüme katkı dağlamaya devam etti. Uyguladığımız bu etkinlik ile tüm öğrencilerimiz sınıfına, okuluna, ülkesine en iyisini getirmek adına yıl boyunca aynı bilinçle çalıştı. Bu farkındalık sonucunda, Osmangazi Belediyesinin bu yıl düzenlemiş olduğu Geri Dönüşüm Yarışmasında BAŞARANIN gücünü göstererek İLÇE 1. Liği KAZANMIŞ bulunmaktayız. Bu süreçte okulumuz öğretmenlerinden oluşturduğunuz komisyon üyelerimiz; 1.Sınıflar adına öğretmenimiz SEVİL ŞAŞI ÇANAKÇI, 2.Sınıflar adına öğretmenimiz KÜBRA SAÇIK, 3. Sınıflar adına öğretmenimiz KÜBRA KESKİN, 4.Sınıflar adına öğretmenimiz SERKAN ERDOĞAN  Öğretmenlerimiz başta olmak üzere okulumuzda görev yapan bütün öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve velilerimize TEŞEKKÜR VE ŞÜKRANLARIMIZI sunarız.