Ağu

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusunun " 30 Ağustos' ta " aldığı zafer dünyanın gördüğü ve tarihe altın harflerle yazılan en büyük kahramanlık destanlarından biridir. 30 Ağustos Zafer Bayramı' mız Kutlu olsun!

Ağu

1. Sınıf kayıtlarımız başlıyor.

Ağu

Başaran İlkokulu anasınıfı kayıtlarımız başlıyor!

BAHAR ŞENLİĞİMİZ

Biz Başaran İlkokulu olarak 2022 - 2023 Eğitim öğretim yılını harika bir şenlikle kapatıyoruz.

Bu sene çok çalıştık, güzel başarılar kazandık. Öğrencilerimiz bu güzel geçen eğitim öğretim yılının tüm stresini bahar şenliğinde attı

Öğrencilerimizin heyecanı, yüzlerindeki gülümsemesi ve yılın tüm yorgunluğunu atması ne güzel

Bu keyifli şenlik günü için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Yeni eğitim öğretim yılımıza şimdiden hazırız.

Haz

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Erken Çocukluk Eğitimi projesine (Eçep) öğrencileriyle birlikte katılım sağlayan Anasınıfı öğretmenimiz Vildan Hoşgör proje kapanış törenine katılarak katılım belgesini almıştır.Ögretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Haz

Öğrencimizin kendi eserlerini arkadaşlarıyla paylaştığı bu güzel sergi okulumuzda bir renk oldu. Öğrencilerimiz etkinliklerini sergileme heyecanı yaşadı.

Haz

5 Haziran Dünya Çevre Koruma günü olarak kutlanmaktadır.

Haz

2022 - 2023 Eğitim öğretim yılı içinde okulumuz ihtiyaç sahibi öğrenci ve velilerine yönelik çalışmalarında kurumumuza sağladıkları maddi ve manevi desteklerden dolayı Dilek Erol ve  Fikret Erol' a teşekkür ederiz.

May

Okulumuzun kurucusu olduğu e-twinning projesi  "Design Against Bullying/Zorbalığa Karşı Tasarla" projesi için Gürcistan ve Tunus ortaklarimız ile planlama toplantısı gerçekleştirildi.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI'MIZ KUTLU OLSUN!

May

Abdurrahman Candan öğretmenimizin düzenlemiş olduğu satranç turnuvamız başladı.

Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz!

May

Başaran ilkokulu’nun kurucusu olduğu ‘Web 2.0 tools for All lessons’ eTwinning projesi planlama toplantısını gerçekleştirdik

May

eTwinning projesini bitiren öğrencilerimiz, belgelerini okul müdürümüzden aldılar

May

Okulumuz 4/E Sınıfı öğrencilerinden Bade ATAŞ Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında kendi yapmış olduğu resimlerini satarak elde ettiği geliri Depremzede ailelere bağışlamıştır.Öğrencimizi bu güzel  projesi için tebrik ediyor,destek olan herkese teşekkür ederiz.

Atamızı sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz!

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır,  ancak Turkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Mustaf Kemal ATATÜRK