Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. DÖNEM okula dönüş öncesinde Öğrenci ve öğretmenlerimize en temiz ve hijyen eğitim-öğretim ortamı hazırlamak

İçin salgın hastalık önlemleri ve genel Temizlik/Hijyen çalışmalarımızı tamamlamış bulunuyoruz.

HAYDİ ÇOCUKLAR OKULUNUZ SİZİ BEKLİYOR

#OkulumTemiz

#OkulunuzSiziBekliyor

Haz

BAŞARAN BAŞARIR️ Kaynaklarımızın israfının önlenmesi, ülke ekonomisine katkı sağlamak, çevremize ve doğamıza sürdürülebilir bir gelecek oluşturabilmek adına BAŞARAN İLKOKULU olarak her dönem olduğu gibi bu dönemde de geri dönüşüm ️ anlayışının bütün bireylerde kazandırılmasını temel amaçlarımızdan sayarak bütün Osmangazi ilçesine ve BURSA iline örnek olarak öğrencilerimiz velilerimiz ve bütün paydaşlarımız ile  birlikte “ ATIKLARIMIZI  ATMAYACAĞIZ , DÜNYAMIZI KORUYACAĞIZ “ parolası ile yola çıktık.

Okulumuzda  her hafta en fazla geri dönüşüme katkı sağlayan sınıflar seçilerek  haftanın sınıfları kupasını aldı. 1 hafta boyunca kupasını taşıyan sınıflarımız sonraki günlerde de ülke ekonomisine katkı sağlamak, doğamıza sürdürebilirlik bir gelecek oluşturmak bilinci ile geri dönüşüme katkı dağlamaya devam etti. Uyguladığımız bu etkinlik ile tüm öğrencilerimiz sınıfına, okuluna, ülkesine en iyisini getirmek adına yıl boyunca aynı bilinçle çalıştı. Bu farkındalık sonucunda, Osmangazi Belediyesinin bu yıl düzenlemiş olduğu Geri Dönüşüm Yarışmasında BAŞARANIN gücünü göstererek İLÇE 1. Liği KAZANMIŞ bulunmaktayız. Bu süreçte okulumuz öğretmenlerinden oluşturduğunuz komisyon üyelerimiz; 1.Sınıflar adına öğretmenimiz SEVİL ŞAŞI ÇANAKÇI, 2.Sınıflar adına öğretmenimiz KÜBRA SAÇIK, 3. Sınıflar adına öğretmenimiz KÜBRA KESKİN, 4.Sınıflar adına öğretmenimiz SERKAN ERDOĞAN  Öğretmenlerimiz başta olmak üzere okulumuzda görev yapan bütün öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve velilerimize TEŞEKKÜR VE ŞÜKRANLARIMIZI sunarız.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Anahtar kelimeleri kullanarak hikaye yazdık

Ara

Okulumuzda düzenlenen mangala turnuvasında dereceye giren öğrencilerimiz belgelerini ve ödüllerini aldılar.

Dereceye giren ve turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Anasınıflarımızın Etkileşimli kitap okuma etkinlikleri

Ara

En büyük engel sevgisizliktir.

OKULUM TEMİZ

GÜNLÜK TEMİZLİK ÇALIŞMALARIMIZIN YANINDA ARA TATİL VE İDARİ TATİL GÜNLERİNDE ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN EN TEMİZ VE DEZENFEKSİYON YAPILMIŞ HİJEN ALANLARDA EĞİTİM VE ÖĞRETİM SÜRECİNİ YAŞAMALARI İÇİN BÜTÜN GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMALTAYIZ.

#OkulumTemiz

#Başaran,Başarır

Kas

"Dilimizin Zenginlikleri  Projesi" kapsamında anasınıfı öğretmenlerimiz yaptıkları toplantı ile velilerimize bilgilendirme broşürleri hazırladı.

️Dilimizin zenginliği projesi kapsamında velilerimize proje hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

️Proje ile ilgili hazırlanan broşür velilerimize dağıtılmıştır

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" ile okulumuzda çalışmalara başladık. "Bilen Oturur" etkinliği tüm sınıflarımıza uygulandı ve öğrencilerimiz etkinliğe katılım sağladı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz!

Ekm

Cumhuriyetimizi 100.yılında coşku, mutluluk ve heyecanla karşılıyoruz.

Ekm

Okulumuz 2023-2024 eğitim öğretim yılında yeni binasına taşınarak eğitime öğretim hizmetlerine başlamış olup,

Afet ve Acil Durumlarda hareket tarzlarını belirlemek adına bahçe alanı toplanma alan ve hareket tarzı belirle çalışmaları yapılarak, deprem-Yangın ve tahliye tatbikatları öncesi öğretmen-öğrenci uygulama eğitimleri verilmeye başlamıştır.

#AfeteHazırOkul

#BaşaranBaşarır

Ekm

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hazırlanan Zekâ Oyunları Süper Ligi Projesi kapsamında Başaran İlkokulu öğrencileri ilk maçlarını Cavit Çağlar ilkokulu ile yaptılar.

Görevli Öğretmen Hüsna Aladağ ile Cavit Çağlar ilkokuluna giden öğrenciler minikler kategorisinde 5 ayrı oyunda yarışarak okulumuzu temsil ettiler.

Ekm

Anasınıfı Sabah Grubu ️öğrencilerimiz birlikte hareket etme ve yönergeye uyma çalışmalarını öğretmenleri ile birlikte gerçekleştirerek birlik ve grup olma kazanımlarını gerçekleştiriyorlar.Öğrenci ve öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Eyl

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında da Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yapılacak olan AKIL VE ZEKA OYUNLARI SÜPER LİGİ tanıtım etkinliğinde yerini almıştır.

Bu süreçte yarışmalara katılacak öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

“ BAŞARAN , BAŞARIR. “

Eyl

11 Eylül 2023

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılınız başlıyor.

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarı dolu bir yıl dilleriz.