T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Başaran İlkokulu

Başaran İlkokulu

Telefon
02242560099
Belgegeçer
WEB
https://basaranio.meb.k12.tr
Adres
Başaran Mahallesi 2 Bey Sokak No 1/1 Osmangazi/BURSA
Vizyon
Milli ve evrensel değerlere sahip, geleceğe yön verecek bireyler yetiştirerek,çağdaşlığın sembolü olmak.
Misyon
Bilgiyi ezberlemekten çok bilgiye ulaşabilen, bilgiyi kullanabilen, düşünen, üreten, sorgulayan, kişilikli, toplumsal sorumluluğunun bilincinde bireyler yetiştirmek.
Başarılar
SIFIR ATIK PROJESİ ÇERÇEVESİNDE DÜZENLENEN YARIŞMADA 2021-2022 İLÇE İKİNCİLİĞİ, SIFIR ATIK PROJESİ ÇERÇEVESİNDE DÜZENLENEN YARIŞMADA2022-2023 İLÇE BİRİNCİLİĞİ,
Öğretmen :41
Öğrenci :975
Derslik :30
Kütüphane Kitap Sayısı :5500
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Saatler
GİRİŞ: 09.00 ÇIKIŞ: 14.20
Isınma
Doğalgaz.
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
BAŞARAN İLKOKULU İÇİN ULAŞIM SEÇENEKLERİ : 1- KENT MEYDANI´NDAN GEÇEN 19İ NUMARALI BELEDİYE OTOBÜSÜ İLE ULAŞIMI SAĞLAYABİLİRSİNİZ. 2- KENT MEYDANINDAN GEÇEN BAŞARAN MAVİ MİNİBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLAYABİLİRSİNİZ. 3- KENT MEYDANINDAN GEÇEN BAŞARAN TAKSİ DOLMUŞLARI İLE ULAŞIM SAĞLAYABİLİRSİNİZ.
Servis Bilgisi
OKUL SERVİSİ BULUNMAMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
Merkez İlçe
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
5km,5km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
FURBOL-BASKETBOL-SATRANÇ TURNUVALARI DÜZENLENİLMEKTEDİR. İZCİLİK FAALİYETLERİ AKTİF OLARAK UYGULANMAKTADIR. DRAMA FAALİYETLERİ AKTİF OLARAK UYGULANMAKTADIR. HALK OYUNLARI FAALİYETLERİ AKTİF OLARAK UYGULANMAKTADIR. SATRANÇ FAALİYETLERİ AKTİF OLARAK UYGULANMAKTADIR. AKIL VE ZEKA OYUNLARI FAALİYETLERİ AKTİF OLARAK UYGULANMAKTADIR. GÖRSEL SANATLAR FAALİYETLERİ AKTİF OLARAK UYGULANMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
OKULUMU GÜZELLEŞTİRİYORUM PROJESİ. OKULUMUZ ERASMUS+ KONSORSİYUM KABUL EDİLMİŞTİR. OKULUMUZDA ESEP (e-Twinning )PROJELERİ UYGULANMAKTADIR. SIFIR ATIK PROJELERİ İLE İLÇE BİRİNCİLİĞİ VE İKİNCİLİĞİ BULUNMAKTADIR. OKULUMUZ AKIL VE ZEKA OYUNLARI SÜPER LİĞİNDE YER ALMAKTADIR.
Yazdır